KREDIETKAART   

Betaling is mogelijk met volgende betalings-opties:Jouw creditkaart info is beveiligd via SSL encryptie.

MasterCard en VisaCard bezitters wees er van bewust dat er een extra authenticatie gevraagd zal worden: de zogenaamde 3D-Secure Protocol Goedgekeurd door Visa of MasterCard SecureCode. Volgens het credit instituut is een extra paswoord nodig om de eigenaar zeker voldoende te informeren over zijn transactie.


BANCONTACT/MISTER CASH

Voor de betaling met Bancontact/MisterCash zal je in België onmiddellijk worden doorverwezen naar de website van de betalingsprovider Ogone via een beveiligde connectie (SSL encryptie). Hou je bank code, je login van je online banking en bankbakje bij de hand. Jouw voordeel: onmiddellijke verzending van je goederen, automatische betaling vanop je online bankrekening, hoogste beveiliging en geen additionele registratie.


OVERSCHRIJVING

Na het voltooien van je bestelling zul je onze bank informatie vinden en zul je een confirmatie e-mail ontvange met onze bank informatie. We zullen je bestelling verzenden na het ontvangen van je betaling. Normaal gezien neemt een SEPA transfer via online bankieren 1 werkdag in beslag, een SEPA transfer via de post zal 2 werkdagen in beslag nemen. Als je meer dan 7 dagen nodig hebt voor de geld overdracht, gelieve contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.


PROBLEMEN TIJDENS HET BETALEN

Als je problemen opmerkt bij de betaling van je bestelling, contacteer ons dan onmiddellijk via e-mail of telefoon en laat ons je gewenste betalingswijze weten. 


WANNEER IS JOUW GELD OP ONZE BANKREKENING?

Als je gebruik maakt van Credit card dan zullen we je betaling binnen enkele minuten ontvangen. Als je besluit met een overschrijving te betalen, dan zal een SEPA transfer via online bankieren 1 werkdag in beslag nemen, een SEPA transfer via de post zal 2 werkdagen in beslag nemen.